Nog even geduld!

Echt... in 2018 2019 2020 2021 2022 2023 komt ie zeker...

 

Die website...

 

Onder het motto 'de auto van de garagehouder is ook altijd stuk' vraag ik nog even geduld.... Ik heb het simpelweg te druk. En ook nog een leven.

 

Maar evengoed: wat geweldig dat je langskomt!

 

Om te voorkomen dat je niet helemaal gedesillusioneerd wegklikt, hieronder enkele websites waar ik dan zo druk mee ben geweest. Wat ik precies doe? Zie de uitleg onder de projecten.

 

Vroeger zei ik dat de projecten rijp & groen zijn maar dat klopt niet echt meer, er komt zo langzamerhand lijn in. Ik werk meestal voor kleine organisaties die wat te vertellen hebben en die de wereld een beetje beter willen maken, lees: organisatie en mensen in het creatieve of sociale domein. De insteek is een langdurige samenwerking en grote betrokkenheid zodra we begonnen zijn.

 

websites

  

Recent

 

 

Eerder

 

Over verdwaalniet

 

Verdwaalniet is een klein -maar fijn en een tikkeltje eigenwijs- bureau voor digitale strategie, conceptontwikkeling en webdesign.

De basis is een langdurige samenwerking met enkele vaste opdrachtgevers (deze zijn met * aangegeven in bovenstaande rijtje) waarvoor we veel meer doen dan alleen de website, zoals redactie en social media campagnes. Maar de kern is: ontwerp en bouwen (+ beheer) van websites, webshops en sinds kort ook online trainingen.

Onze propositie is eigenlijk vrij simpel. 

 

Wij denken mee met opdrachtgevers over wat ze online willen vertellen en hoe ze dat het beste kunnen doen.

 

Wij bedenken (in samenwerking) een haalbare digitale strategie en vertalen dit naar een helder concept voor het web. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag en ontwerpen en bouwen we vrijwel alles ook zelf. Houden we lekker alles in de hand.

We zijn 'inhoudelijk' erg betrokken en een 'full service' bureau, d.w.z van concept en ontwerp tot beheer en onderhoud, inclusief google analytics, nieuwsbrieven en SEO etc. Ook maken we filmpjes en foto's mocht dat nodig zijn (ja, dat is vaak nodig).

 

We werken uitsluitend met wordpress en alleen met organisaties en mensen waar we blij van worden.

Geen poeha, lange strategy meetings met dure consultants. Wel creatief ingesteld en pragmatisch. Minimale overhead, heldere communicatie, een transparante werkwijze & flexibel.

 

Wat wil je nog meer?

Precies!

 

Interesse? Mail dan naar info@verdwaalniet.nl